Sluiten Dental Labo Vanderbeken

Het lijkt erop dat je vanuit Nederland surft! Wil je verder gaan op de website voor de labo’s ?

Blijf op TANDARTS Ga naar LABO

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Ok

Zijn uw tandartsen op zoek naar low budget werk en wil u dit zelf kunnen aanbieden naast uw eigen techniekwerk?

Dan biedt Denta Mundi de oplossing...

Denta Mundi biedt de mogelijkheid om tandtechnische opdrachten op een professionele manier te outsourcen naar het verre Oosten.

Hierbij wordt de nadruk gelegd op kwaliteit met garantie van snelle en stipte leveringstermijnen aan een competitieve prijs.

Denta Mundi... tandtechniek op afstand

Het realiseren van een solide link tussen België en China is de voornaamste doelstelling van het bedrijf Denta Mundi.  Er wordt vooral aandacht geschonken aan een optimale communicatie, performante expeditie en scherpe prijzen.

Het tandtechnisch labo is gevestigd in China - Zughai en staat voortdurend in contact met Dental Labo Vanderbeken en de afdelingsverantwoordelijke, Marc Pierre.

De meeste labs sturen ons hun eigen modellen toe. Op die manier gebeurt een eerste controle en overleg tussen u en de tandarts.  U kan ook de definitieve afdrukken toesturen want de modellen zijn inbegrepen in de prijs.  Na de ingangscontrole worden er duidelijke opdrachtbonnen aangemaakt en dagelijks naar China verstuurd.  Tevens worden er ook dagelijks vanuit China afgewerkte opdrachten geleverd.  Na een eindcontrole in België worden de werkstukken afgeleverd aan de klant.

De productie in China staat onder leiding en supervisie van Duitse 'Meister Zantechnikers'.  Intensieve trainingsprogramma's staan garant voor optimaal opgeleide tandtechnici.

Grondstoffen worden enkel geselecteerd uit Westerse A-merken en zijn ook zichtbaar op uw conformiteitsattest.

Een sluitend ISO 9002 controlesysteem, gekoppeld aan een Belgische ingangs- en uitgangscontrole van Denta Mundi, verzekeren u een eindproduct dan volledig voldoet aan de verwachtingen van de klant.

Denta Mundi biedt een ruim productgamma aan waaronder:

  • frames
  • flexibele prothesen
  • alle kroon- en brugwerk in verschillende materialen

Ontdek hier het productaanbod van Denta Mundi