Sluiten Dental Labo Vanderbeken

Het lijkt erop dat je vanuit Nederland surft! Wil je verder gaan op de website voor de labo’s ?

Blijf op TANDARTS Ga naar LABO

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Ok

Deze afdeling staat in voor een eigen digitale productie in opdracht van laboratoria.

De synergie tussen een industrieel freescentrum en een tandtechnisch labo stelt ons in staat om op elke behoefte van de tandtechnische laboratoria in te spelen.  Op die manier kunnen we een product afleveren dat perfect beantwoordt aan de wens van de klant.

Snelle ontwikkelingen op vlak van digitalisatie worden bij Innodema gecentraliseerd en op de voet gevolgd.

Alle digitale activiteiten worden gecentraliseerd bij Innodema 'Innovative Dental Manufacturing'.  In het freescentrum is alle knowhow gebundeld met betrekking tot digitaal scannen, digitaal designen en digitaal produceren.

Innodema is tevens het kenniscentrum voor innovatieve technologieën zoals bijvoorbeeld digitaal afdrukken.

Labo's bepalen zelf wat er doorgestuurd wordt. Digitale designs worden onmiddellijk doorgestuurd naar een freesunit.  Als u afdrukken, modellen en modelscans toestuurt, worden deze eerst door ervaren tandtechnici bewerkt tot een design en pas nadien doorgestuurd naar een freesunit.  Tandtechniek en CADCAM technologie gaan hier hand in hand met individueel maatwerk tot gevolg.

SCAN

Modellen worden gescand met behulp van industriële en semi-industriële scanners, afhankelijk van de toepassing.  In deze afdeling worden ook digitale afdrukken geïmporteerd.

DESIGN

In de afdeling CAD (Computer Aided Design) wordt met verschillende softwarepakketten een design gemaakt van de structuren.  Hierbij houden we rekening met alle algemeen geldende tandtechnische regels maar ook met specifieke klantenwensen.  Een design kan via een viewer gedeeld worden met de klant, aangepast worden en goedgekeurd voor productie.

MANUFACTURING

Als u digitale designs aanlevert, selecteert u het gewenste materiaal en sturen wij het werk naar één van de freesmachines.

Innodema beschikt over een indrukwekkend machinepark zoals industriële freesmachines voor het frezen van diverse structuren in titanium, chroom cobalt, kunststoffen, was, zirkonium en Lithium Disilicate

RESEARCH & DEVELOPMENT

Innodema heeft gekwalificeerde werknemers in dienst voor het ontwikkelen van nieuwe producten.  Nieuwe implantaatplatformen worden ontwikkeld, geïmplementeerd en uitgebreid getest voor ze vrijgegeven worden voor productie.  We maken hierbij gebruik van professionele meet- en ijkingsapparatuur.

Het volledige productieproces van voorbereiding, scannen, designen, frezen tot afwerken wordt volledig intern opgevolgd door Dental Labo Vanderbeken.  Hierdoor staan we garant voor een onberispelijk eindproduct.