Sluiten Dental Labo Vanderbeken

Het lijkt erop dat je vanuit Nederland surft! Wil je verder gaan op de website voor de labo’s ?

Blijf op TANDARTS Ga naar LABO

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Ok

Optimaal samenwerken betekent snel, stipt en regelmatig langskomen bij de laboratoria en België en Nederland.

Een job voor Dental Logistics

De logistiek naar Nederland...

Elke avond wordt het werk voor Nederland verzameld en rijdt een chauffeur naar een verzamelpunt. Daar wordt het werk verdeeld en vertrekken meerdere chauffeurs naar de verschillende regio's voor leveringen en ophalingen.  Na de rondes wordt alles opnieuw gecentraliseerd in het verzamelpunt en getransporteerd naar België.  's Ochtends komt het werk aan in Oostende en staat Dental Labo Vanderbeken klaar om uw werk uit te pakken.

De meerwaarde van Dental Logistics

  • Dental Logistics is een eigen koerierbedrijf, gespecialiseerd in nachtdistributie van tandtechnisch werk in België. Voor Nederland werken we samen met een bedrijf dat gespecialiseerd is in nachtdistributie.
  • Een eigen administratie zorgt voor een heel flexibele en betrouwbare service.
  • Dental Logistics beschikt over een heel uitgebreid netwerk van nachtstops van maandag tot en met vrijdag.
  • Wij kunnen gebruik maken van uw sleutel of wij kunnen een aluminium kast ter beschikking stellen voor leveringen en ophalingen.
  • Ophalingen kunnen online of telefonisch worden aangevraagd.

Bovendien wordt deze logistieke service van ophalen en leveren volledig kostenloos aangeboden aan de klanten van Dental Labo Vanderbeken.